Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Μeet in 5, 25.10.2012

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Meet in 5” της φθινοπωρινής σεζόν. Μαζεύτηκαν λοιπόν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πληροφορικής και του ίντερνετ, για να αναζητήσουν τον αυριανό τους συνεργάτη. Έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε τη προσπάθεια.


Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον Μιχάλη Γκόντα, από το Cookisto, τον Ανδρέα από το periploos.com και τον Γιώργο Χατζηπαππά από το graphmylife.gr οι οποίοι μας μίλησαν για τις δικές τους προσπάθειες και τις δικές τους εμπειρίες σε ό,τι αφορά την συνεργασία τους με τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων τους.

Ζητήσαμε από τα παιδιά του periploos, Ανδρέα Καρούζο και Δημήτρη Σχίζα, οι οποίοι είναι φίλοι από μικρά παιδιά, να μας σχολιάσουν την νοοτροπία  που είναι διάχυτη στον επιχειρηματικό κόσμο, και μας είπαν να αποφεύγουμε να ξεκινούμε επιχειρηματικές προσπάθειες με φίλους και να προτιμούμε αγνώστους. Το επιχείρημά τους ήταν ότι «δεν έχει σημασία αν ο συνεργάτης σου είναι φίλος η όχι, σημασία έχει να ταιριάζουν τα χνώτα σας και να έχετε καλή επικοινωνία μεταξύ σας». Και πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ καλό μήνυμα που πρέπει να το θυμόμαστε όσο και αυτονόητο αν είναι.
Ραντεβού ξανά τον Νοέμβριο, με την ημερομηνία να ανακοινώνεται σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου