Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

4ο Meet in 5' στις 21 Νοεμβρίου

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο «Meet in 5», με σημαντικές αλλαγές στην διαδικασία.

Όπως ξέρετε στις 3 πρώτες εκδηλώσεις είχαμε 10-14 άτομα τα οποία μαζεύονταν γύρω από ένα τραπέζι και συνομιλούσε ο καθένας με όλους τους υπόλοιπους για 5 λεπτά κάθε φορά.

Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί  πλέον να αντιμετωπίσει την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για συμμετοχή στο «Μeet in 5», ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζαμε προβλήματα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε καλά διότι κάποια μέλη που είχαν δηλώσει συμμετοχή έφταναν αρκετά καθυστερημένα με αποτέλεσμα να πηγαίνει πίσω η διαδικασία. Συνεπώς έπρεπε να γίνουν ορισμένες προσαρμογές.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα, οι επισκέπτες, αφού έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής, και δηλώσουν την ιδιότητά τους και την ιδιότητα που επιθυμούν να έχει ο μελλοντικός συνεργάτης τους, θα συγκεντρώνονται στο χώρο του 123p για την διαδικασία.

Με βάση το «ταίριασμα» μεταξύ των συμμετεχόντων, θα καλούμε στο τραπέζι ζευγάρια, όπου και θα συζητούν για 5 λεπτά μόνο μεταξύ τους ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιποι (που θα περιμένουν τη δική τους σειρά)  θα συνεχίζουν στο σαλόνι το networking κατ επιλογή.

Ο καθένας θα έχει ένα καρτελάκι με το όνομά του και ένα συγκεκριμένο χρώμα το οποίο θα φανερώνει την ιδιότητά του (π.χ Επιχειρηματίας = Κίτρινο , Προγραμματιστής = Πράσινο κλπ).
Το πόσα 5λεπτα  ραντεβού θα έχει ο καθένας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παρευρισκόμενων ατόμων που πληρούν τα κριτήρια που εκείνος αναζητεί σε ένα μελλοντικό συνεργάτη του.

Ελπίζουμε η καινούργια διαδικασία να είναι πιο αποδοτική.

Η ομάδα του «Meet in5»

2 σχόλια:

 1. Καλή σας επιτυχία! Μπορεί να επαναληφθεί μια συνάντηση μέσα στις γιορτές, για εμάς που ζούμε στην επαρχία και θα κατέβουμε τότε στην Αθήνα; ή ενδεχομένως, να οργανωθεί μια άλλη συνάντηση στη Β. Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) κάποια στιγμή; ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα, μας συγχωρείτε για την καθυστέρηση στην έγκριση του σχολίου σας.

  Από τη νέα χρονιά πιστεύω να μπορέσουμε να οργανώσουμε το πρώτο Meet in 5 στη Θεσσαλονίκη.

  Δυστυχώς μέσα στις γιορτές δε θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση. Θα πάει προς μέσα Ιανουαρίου.

  Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και να περάσετε καλά στην Αθήνα! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή