Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Ρεκόρ συμμετοχών για το 5ο 'Meet In 5'!

Tην Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Meet In 5 για το νέο έτος, στο οποίο και σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 30 συμμετέχοντες. Επαγγελματίες από το χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν συγκεντρώθηκαν στον χώρο του 123p για να αναζητήσουν τον μελλοντικό συνεργάτη τους.

Η δικτύωση έγινε με δύο τρόπους: Η ομάδα του Meet In 5, στο μέτρο που ήταν δυνατόν, κανόνισε για τον κάθε συμμετέχοντα μερικά 5λεπτα γνωριμίας με άτομα, που ταίριαζαν στο προφίλ του συνεργάτη, που έψαχνε. Έτσι, ο κάθε συμμετέχων όταν άκουγε το όνομά του, πήγαινε στο τραπέζι των συναντήσεων όπου και συνομιλούσε με ένα υποψήφιο επαγγελματικό «ταίρι» του, για 5 λεπτά χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση. Όταν τελείωνε η 5λεπτη συνάντησή του, και ενώ περίμενε να κληθεί για την επόμενη, μπορούσε να δικτυωθεί ελεύθερα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στον κεντρικό χώρο του 123p, χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό.

Η διαδικασία άρεσε πολύ στους συμμετέχοντες και τα σχόλια που μας μετέφεραν ήταν ενθαρρυντικά.

«Αν και ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα, εντούτοις έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση.»

(Σπύρος Πηλιούσης, GlobeFriend.com)

 «Το Meet in 5' είναι ένα mixer (mix & match) event, απαραίτητο για οποιονδήποτε ‘ψάχνεται’ με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Επιτρέπει σε κάθε επιπέδου/γνώσης επιχειρηματίες ή wanna-be να γνωρίσουν άλλους με το ίδιο πάθος και κυρίως να βρουν συνεργασίες και έμπνευση.»

(Αποστόλης Αϊβαλής, Start up Business Strategy, Mentor)

«Το Μeet in 5' είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, υπερπολύτιμη για όλους εμάς που πιστεύουμε στην προσωπική επαφή πριν την σύναψη οποιασδήποτε συνεργασίας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Meet In 5'.»

(Γιώργος Εγγλέζος, Owner @ interTEN)

Η ημερομηνία για το επόμενο Meet in 5' θα ανακοινωθεί σύντομα. Για να λάβετε συμμετοχή συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το όμορφο και εποικοδομητικό networking και ευχόμαστε καλές συνεργασίες. Και φυσικά, ευχαριστούμε το 123p για την φιλοξενία της εκδήλωσής μας!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του "Meet in 5"

2 σχόλια:

  1. It's almost sure that it will take place on the first days of March. We will make a blog post when it's 100% sure, to announce the date.

    Thanks a lot for your interest, hope to see you in one of our meetings.

    ΑπάντησηΔιαγραφή