Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Meet In 5' goes gossip: Diasimoi.gr!

Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα μια νέα ιστοσελίδα που "ανεβάσαμε" μόλις την περασμένη Παρασκευή. Αυτή η νέα καινοτόμα προσπάθεια φέρει τον τίτλο Diasimoi.gr

Λίγα λόγια για το τι είναι το Diasimoi:

Το Diasimoi.gr είναι μια ενημερωτική ιστοσελίδα που συγκεντρώνει και σας παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που δημοσιεύουν οι διάσημοι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Μάθετε από πρώτο χέρι τι σχολιάζουν οι αγαπημένοι σας διάσημοι, δείτε τι φωτογραφίες ποστάρουν, γνωρίστε τι σχεδιάζουν και ποιες είναι οι δραστηριότητές τους καθημερινά.

Μπορείτε λοιπόν ακόμα και χωρίς να είστε γραμμένοι σε κάποια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, να παρακολουθείτε όλα όσα γράφουν οι διάσημοι, ενώ το team του Diasimoi.gr σας ξεχωρίζει τις σημαντικότερες δημοσιεύσεις υπό τον τίτλο "Καυτά Posts".

Το Diasimoi.gr θα ικανοποιήσει όσους λατρεύουν την έγκαιρη ενημέρωση, καθώς τα social media αναδεικνύονται στο πιο γρήγορο ειδησεογραφικό μέσο. Κουτσομπολιό, νέα, καυτές φωτογραφίες, αλλά και πολιτική, όλα σε ένα υπέροχο μείγμα ώστε να είστε πάντοτε ενήμεροι για όλα και για όλους.

Η καινοτομία του έγκειται στο ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ιστοσελίδα κάνει την προσπάθεια να μαζέψει όλους τους λογαριασμούς social media των διασημοτήτων και να παρουσιάζει στον κόσμο όλες τις πληροφορίες που δημοσιεύουν.

Τα social media προσφέρουν αμεσότητα, και τεράστια ταχύτητα διασποράς του οποιουδήποτε νέου, οπότε είναι λογικό και στην Ελλάδα όλες οι διασημότητες να τα χρησιμοποιούν ούτως ώστε αφενός να είναι πάντοτε στο προσκήνιο των κοινωνικοπολιτιστικών δρώμενων και αφετέρου να προβάλλουν τα καλύτερα στοιχεία απ'τη δουλειά τους.

Θα χαρούμε να διαβάσουμε το οποιοδήποτε σχόλιο έχετε να κάνετε σχετικά με το περιεχόμενο και το design της σελίδας.

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε μας Like στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου