Τι είναι το Meet in 5'

Αρκετοί από εσάς που ασχολείστε με το διαδίκτυο θα έχετε ακουστά τα περίφημα speed dates που γίνονται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και στα οποία λαμβάνουν μέρος άνδρες και γυναίκες με σκοπό τη γνωριμία, μέσα από ολιγόλεπτα meeting γύρω από ένα τραπέζι.

Το team που βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα CoinMad, με βάση αυτό το μοντέλο γνωριμιών και socializing, δημιούργησε το Meet in 5’, με στόχο να φέρει σε επαφή επαγγελματίες κι ερασιτέχνες από το χώρο του διαδικτύου, του web design, του programming, των social media και της διαφήμισης καθώς και υποψηφίους επενδυτές, όπου μέσα από 5λεπτα meeting, θα γνωρίζονται, θα ανταλλάζουν τεχνογνωσία και απόψεις και εν τέλει θα συνεργάζονται για τη δημιουργία start-ups (νέες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο), mobile εφαρμογών, ιστοσελίδων κτλ.

Oι ενδιαφερόμενοι, αφού έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής, στην οποία δηλώνουν την ιδιότητά τους και την ιδιότητα που επιθυμούν να έχει ο μελλοντικός συνεργάτης τους, συγκεντρώνονται στο χώρο του 123p για να λάβουν μέρος την διαδικασία.

Με βάση το «ταίριασμα» μεταξύ των συμμετεχόντων, καλούμε στο τραπέζι ζευγάρια, όπου και θα συζητούν για 5 λεπτά μόνο μεταξύ τους, ενώ την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι (που θα περιμένουν τη δική τους σειρά)  θα συνεχίζουν στο σαλόνι το networking κατ΄επιλογή.

Ο καθένας έχει ένα καρτελάκι με το όνομά του και ένα συγκεκριμένο χρώμα το οποίο  φανερώνει την ιδιότητά του (π.χ Επιχειρηματίας = Κίτρινο , Προγραμματιστής = Πράσινο κλπ).

Το πόσα 5λεπτα ραντεβού θα έχει ο καθένας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εξαρτάται από  την γενική συμμετοχή στην εκδήλωση καθώς και από τον αριθμό των παρευρισκόμενων ατόμων που πληρούν τα κριτήρια που εκείνος αναζητεί σε ένα μελλοντικό συνεργάτη του.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα. Προς το παρόν τα meetings θα λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα, ενώ στόχος των δημιουργών της ιδέας είναι το όλο concept να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. SPEED DATING !!OK I AM IN!!
    Όταν ξέρεις πού πας, όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή